adi13 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Moją propozycją jest wprowadzenie okno handlu. Jak to ma działać? Stoisz w m1 ch1, klikasz na okno handlu i szukasz danego przedmiotu (np. bojowy miecz). Wyświetlają Ci się wszystkie przedmioty, który ludzie sprzedają posortowane wg cen! Łatwe do wdrożenia przez administrację. Mega pomoc dla graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volume441 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Dla mnie na minus, traci klimat starego metina w którym musisz przejrzeć 50 sklepów aby znaleźć dobry przedmiot za dobrą cenę. Obecnie nie ma sortowania cen i dzięki temu możesz wystawić przedmiot nawet za większą cene, niż cena rynkowa i ci on zejdzie, bo komuś nie będzie chciało się dłużej przeglądać sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanist Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia z dupy pomysl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saiyoku Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Ja jestem bizneswoman, uwielbiam przeglądać wszystkie sklepy w każdym m1, ciekawe rzeczy można znaleźć po taniości. Chyba znikła by ta magia old school'u, więc jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavalier Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Propozycja odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi