Michu230692 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam , gram tutaj od niedawna serwer bardzo mi się podoba ale niestety kaleczy go mała ilość metinów oraz zbyt słaby drop z bosów i zbyt długi czas respu , słaby drop przepustek na początkowe dungeony na małych lvlach wbiłem już 100 lvl a nawet 1 nie poleciała , zmniejszył bym moc 6,7 bonów ponieważ za szybko zbija się bosy i moby lub zwiększyć zycia bosom i metinom, jeżeli co mogło by poprawić rozgrywke to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanist Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Niezly prank panie dubiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OwOcowa Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia na początku nie zrozumiałam i na końcu też nic nie rozumiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knight Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Tymczasem w grze: . Tak czy siak - odrzucone, jednym z powodów jest fakt, że jedynie zdenerwowałoby to większość graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi