Skocz do zawartości

DODANIE SETU MROCZNEGO JAKO UNIKATU W SKRZYNCE   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. DODANIE SETU MROCZNEGO CZARODZIEJA JAKO UNIKATU W SKRZYNCE

• Dodać skrzynie unikatu
      11
    • Nie dodawać skrzyni unikatu
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak w temacie :

DODANIE SETU MROCZNEGO CZARODZIEJA JAKO UNIKATU W SKRZYNCE 

Nie wiem jak dla was ale dla mnie set jest cudowny <3 

Chętnie wydał bym kilka k sm by wydropić set na stałe . 

Ktoś jest za dodaniem setu do is ? 

Edytowane przez Pamperski
  • Pamperski zmienił(a) tytuł na DODANIE SETU MROCZNEGO CZARODZIEJA JAKO UNIKATU W SKRZYNCE
Opublikowano

Wczoraj rozdawaliśmy kod na Set Mrocznego Czarodzieja – wciąż masz możliwość odebrania go na naszym Facebooku. Czas trwania zestawu można przedłużyć Zaklinaczem Czasu, dostępnym w itemshopie.

Opublikowano
4 minuty temu, Prince napisał(a):

Wczoraj rozdawaliśmy kod na Set Mrocznego Czarodzieja – wciąż masz możliwość odebrania go na naszym Facebooku. Czas trwania zestawu można przedłużyć Zaklinaczem Czasu, dostępnym w itemshopie.

Wiem że można go przedłużyć ale chciał bym mieć ten set na stałe . Jestem w stanie wydać kilka stówek na jego losowanie w itemshopie . Przedłużanie kostiumu którym nie ma opcji handlowania w grze jest troszke bez sensu . Przedłużenie setu (sztrlety , łuk , koń , kostium i fryz ) to koszt 2ksm na 7 dni , Lekka przesada a do kostiumu dobrze było by dodać bony pvp . I wystarczy przegapić czas kostiumu i z ałtomatu znika . 

• Polubienie 2